Kezdj el csomagolni! 

Ha spontán vagy, már nagyon mehetnéked van valahová, akkor gyere le Hollókőre és tölts itt pár napot, ráadásul extra kedvezményekkel!

Hetekig nincs szabad hétvége, gyere hétköznap kedvezményes áron! 

  • Régóta a családi Bakancslistán szerepel Hollókő? 
  • Szeretnél egy hangulatos, kényelmes, autentikus mégis modern szálláshelyen vakációzni? 
  • Szívesen kirándultok, túráztok, fedeztek fel szép helyeket? 
  • Pénztárcabarát szálláshelyet keresel, ahol nem kell kompromisszumokat kötni?
  • Kibírtok pár napot TV nélkül, helyette együtt lesztek, újra felfedezhetitek a társasjátékok örömét?

Hollókőt heti szinten, sőt még gyakrabban is bemutatják cikkekben, posztokban, TV-ben, reklámokban, klippekben. Tudod milyen nagy élmény a gyereknek, hogy elmondhatja, hogy járt itt? Hogy erre úgy emlékezhet, hogy anyáék elhoztak ide? Hogy kipróbálhat egy csomó új dolgot, találkozhat a hagyományőrzéssel, friss levegőn lehet egész nap? Este pedig egy kellemes szálláshelyen közösen tölthettek vidám perceket! 


Miért válaszd a Lankás Vendégházat?

Két örökmozgó, kisgyermek anyukájaként pontosan tudom, hogy minek örülnek a kicsik, mennyire jól érzik magukat "vidéken". Ezt a házikót családbarát módon alakítottam ki, hogy praktikus legyen szülőknek, gyerekeknek egyaránt. 

Minden korosztály kedveli, mert nagyon könnyű megközelíteni, kényelmes, világos, hangulatos. 

KÉNYELEM, KOMFORT:

Az autentikus hangulat mellett modern, új bútorok, textilek, felszerelt konyha fogad Titeket. Szobái tágasak, kényelmesek, világosak. Itt senki sem zavar, nem kell osztozni senkivel. Közel van az Ófalu, lehet parkolni az udvaron. 

Ha a pároddal, családdal érkezel, akkor evidens az elhelyezés, hiszen a hálószobában 2 fő a másikban pedig 3 fő fér el. A hálószobában a fotelágy kinyitható, akár itt is elfér egy kisgyermek. 

Nincs jellegzetesen "öreg ház szag", hiszen sok minden új. Fokozottan figyelünk a tisztaságra, fertőtlenítésre. Törekszünk arra, hogy minél kevesebb műanyagot használjunk és annál több természetes alapannyagú tárgyat. 

ÉTKEZÉS:

A házikóban korlátlan kávé és tea elérhető. 

Ez a gerendás mennyezetű falusi konyha is hívogatja a főzni szeretőket: melegszendvics, sütő, főzőlap, palacsintasütő, gofrisütő biztosított, főzőcskézhettek. Egy nagy hűtő van, amibe elférnek az alapanyagok is.   Jó időben akár lehet sütögetni, bográcsozni is a friss levegőn.

Az  Ófaluban megnyílt a Pizzéria, tudsz rendelni vagy helyben is fogyasztani. Illetve ezen kívül működik még két étterem, melyek hagyományos, palóc ízeket kínálnak. Ezen kívül lehet rendelni sültes tálat Szécsényből, vagy Alsótoldon mehettek a Bableves Csárdába.

Hideg / meleg reggeli egyeztetés szerint megoldható - ennek költsége megbeszélés kérdése

MÉG TÖBB JÓ:

  • Kistestű házikedevencet is hozhatod (5000 Ft/kisállat/éj). 
  • Wifi van természetesen.
  • SZÉP kártyás fizetés lehetséges.
  • A vendégéjszakáról számlát adok, elszámolható.
  • A zárt udvaron akár 2 gépkocsi is kényelmesen elfér. 


Árak - A teljes házra vonatkozik 5 fő-ig


 🌼 Júliusban érvényes árak vasárnapi érkezés és pénteki távozás között 🌼

1 éjszaka

 50 000 Ft helyett 42 000 Ft

2 éjszaka

80 000 Ft helyett 65 000 Ft

3 éjszaka

110 000 Ft helyett  95 000 Ft

4 éjszaka

140 000 Ft helyett 115 000 Ft

A foglaló rendszerben a hagyományos árak szerepelnek. 

A Last Minute akcióban lévő árak érvényesek a most leadott foglalásokra! Ezt e-mailben igazolom vissza! 


Csapj le gyorsan erre az ajánlatra!Minden napra jut egy felfedeznivaló!

Olyan szép a napfelkelte a Kézkilátónál, a naplemente pedig a várnál. Ezekre a helyekre nem csak egyszer lehet túrázni. A nagy parkoó közelében van egy hatalmas játszótér, ahol biztosan nem fogtok unatkozni.  Ez a vidék több napot is megér. Sokan még most kezdik felfedezni Nógrád megye szépségeit. Kattints a látnivalóra és olvass róla bővebben!

Hollókői Vár - tudtad, hogy van itt szabaduló szoba is? 

Hollókő - Ófalu - oskola, sajtbolt, pékség, műhelyek látogathatók

Hollókő - tanösvények, túrák - jelölt útvonalak a természetben

Hollókő - kézkilátó

Hollókőtől 20-30 perc, a távolabbiak 1 órán belül alatt elérhetőek.

GalyatetőSalgó vára, Apci tengerszem, Buják - Sasbérci kilátó, Mátraverebély - Szentkút, Nemti - Morgó gödöt és szurdokKazár - riolittufák és egyéb kincsek , Nógrádsipek, Szécsény - kastély, Tűztorony

Nógrádszakál - Palóc Grand Canyon - Páris patak völgye, szurdok, Ipolytarnóci Ősmaradványok központ

Szlovákiába is számos túra tehető, nincs messze Losonc és Fülek sem. 


Vendégek véleménye


Kis ház nagy szeretettel - Tőlünk Neked

2021. tavaszán léptem be először ennek a házikónak a kapuján. Finoman szólva erősen felújításra szorult szegényke. Két kicsi gyermekkel, közös erővel dolgoztunk rajta saját kézzel, hosszú hónapokig. Egy évvel később kézben tarthattam az engedélyt és megérkeztek az első vendégek. 

Ez egy akkora ajándék volt a Jóistentől, amit remélni sem mertünk korábban. 

Fontos volt számomra, hogy egy olyan színvonalú vendégházat nyissak meg, ami méltó egy UNESCO világörökségi listáján szereplő faluhoz. 

Ötvöztem a népi, tipikusan magyar vonású, hagyományőrző elemeket a modern kor kényelmével és felszereléseivel. Szívügyem, hogy egy olyan helyet kínáljak a Hollókőbe látogatóknak, amire örömmel emlékeznek vissza, és otthonuknak választanak arra a néhány napra, amit itt töltenek. 

Ez a ház a békét, nyugalmat, klasszikus értékrendet képvisel, időutazásra hívogat. Emlékeztet arra, hogy kütyük nélkül is lehet minőségi időt tölteni, visszarepít egy kicsit, kijózanít, közel hoz egymáshoz.

Két év alatt sok-sok család, baráti társaság, túrázó választotta a Lankást, hogy a méltán kedvelt Hollókőn itt pihenhessenek. Nagyon sok vendég jön, akik zarándoklatra mennek és ebben a házban is érzik a békés, harmonikus atmoszférát. Szeretettel várunk minden jószándékú embert, akiknek fontos a hagyományőrzés, szeretnék egy kicsit megállítani az időt, szétnézni a Cserhát lankái között, részt venni egy múltidéző utazáson. 

Családbarát jelzőt is használhatunk, hiszen férőhelyben, felszereletségben és árban is azt gondolom, hogy egy tökéletes választás akár nagycsaládosoknak is. Két fős áron, akár hatan is megszállhattok!

Mi második otthonunkként tekintünk rá, szeretjük, vigyázunk rá és évről évre szépítjük. Nekünk ez egy nagyon fontos küldetés és megélhetési forrás.  Saját helyzetemből adódik, hogy a gyermeküket egyedül nevelő anyákat is támogassam. Tavalyi évben is jöttek olyan édesanyák, akik nem tudnak megfizetni luxusnyaralásokat, de mégis szerettek volna élményt és minőségi időt ajándékozni a gyermeiknek. Jöhet egyszerre két család akár, ha barátnők vagytok, mert külön szobában elfértek a gyerekekkel (3-3 fő). Busszal is elérhető Hollókő még autó sem kell. Aki ilyen helyzetben van, keressen bizalommal...

Örömmel látunk itt Titeket is!

Vera, Vili, Ági


Miből lett a cserebogár?


Hollókő két irányból megközelíthető zsákfalu. Szécsény felől is érkezhettek, illetve a 21-es útról számos tábla jelzi az ide vezető utat. Erősen kanyargós, gyönyörű panorámával és erdei részekkel tarkított útszakasz először Alsótold, majd Felsőtold településeken át hoz be a faluba.

A vendégház a fő út mentén található, jobb oldalon. Elsőként egy kereszt tűnik fel, majd egy buszmegálló és onnan szinte rögtön látni is a négy ablakos kis házikót. Az Ófalu eleje kb. 200 méter.  

Csapj le gyorsan erre az ajánlatra!