Pünkösdi hétvége 

2022.05.05

Pünkösdi hétvége - 2022.06.05. - 2022.06.06.

Közeledik a pünkösdi hétvége, amit mindig hagyományőrző rendezvényekkel és várjátékkal ünneplünk. A biztonsági előírások betartása mellett folyamatosan szeretnénk a legtöbb élményt nyújtani vendégeinknek.
Az Ófaluban most szombaton, Pünkösd vasárnap és Pünkösd hétfőn termelői piac várja a látogatókat. A környék őstermelői árusítják finomságaikat: szörpöt, mézet, füstölt húsárut, zöldséget, gyümölcsöt, kézműves termékeket és egyedi kékfestő ruhák is színesítik majd a piac kínálatát.
A faluba érkező vendégek a már megnyitott kézműves portákon, ajándékboltokban, a vendéglátóhelyeken, éttermekben és szabadtéri helyszíneken találkozhatnak a díszes Hollókői Népviselettel, illetve azok hétköznapi változataival is.
Természetesen nem hagyhatóak ki a tipikusan palóc finomságok sem, amit Hollókő három éttermében és a négycsillagos szállodákban más-más stílusban próbálhatnak ki.
Hollókő magánszálláshelyei és a Castellum Hotel Hollókő is megnyitotta kapuit a szállóvendégek előtt is, így a világörökségi falu ideális helyszíne egy-egy rövidebb vagy akár hosszabb pihenésre, kikapcsolódásra és a már megszokott igazi hollókői élmények átélésére.
Ebben az évben várunk mindenkit a híres palóc vendégszeretettel Hollókőn!A program és a helyszín változtatás jogát az Önkormányzat fenntartja!

Itt kezdődhet a szöveged.